Komianos's Blog

Από το Κοπανάκι Μεσσηνίας Πολιτιστικά Δρώμενα.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΩΡΙΟ ΣΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Εργασία του ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΙΠΗΣ , komianos.wordpress.com

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΩΡΕΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Πολύ καλές επιδόσεις και πρωτιές είχε και φέτος το Λύκειο Δωρείου στο οποίο φοίτησαν και τα δικά μας παιδια, στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2011. Οι βάσεις ανακοινώθηκαν το πρωί στις 08:00 από το διαδύκτιο και την τηλεόραση. πολλοί γονείς και υποψήφιοι αμφιβάλλω αν κοιμήθηκαν από την αγωνία τους τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου 2011. Το komianos.wordpress.com του ΚΟΜΙΑΝΟΥ ΠΙΠΗ Και το kopanakinews του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ συγχαίρουν τους επιτυχόντες που εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Και επισημαίνουν ότι αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια!!! και τις εγκάρδιες ευχές μας!!! «ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ» Τόσο οι υποψήφιοι μαθητές, όσο και οι γονείς τους, που συνέβαλαν στην επίτευξη του σκοπού τους, βοηθόντας τα παιδιά τους ποικιλοτρόπως και με τόσες στερήσεις στις δύσκολα οικονομικά ημέρες που περνάμε. Όμως και και τα παιδιά μας για την επίτευξη του σκοπού τους κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και απέδειξαν ότι «ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ !!!».

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΙΟΥ

1) ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Και της ΓΕΩΡΓΙΑΣ = ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

2) ΓΚΙΟΥΜΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ Και της ΙΟΥΛΙΑΣ = ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

3) ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Και της ΕΛΕΝΗΣ = ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

4) ΕΝΑΚΕ ΚΑΡΙΝΑ ΜΙΧΑΕ Του ΙΟΝ Και της ΝΤΑΝΙΕΛΑ = ΑΞΙΟΠ. ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ.

5) ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Του ΑΛΕΞΙΟΥ Και της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ  = ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

6) ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ = ΧΗΜΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

7) ΚΟΜΙΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ Του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Και της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ =  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ.

8) ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ = ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

9) ΜΙΧΕΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Και της ΒΕΝΕΤΑΣ = ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

10) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Του ΠΕΡΙΚΛΗ Και της ΑΡΙΣΤΕΑΣ = ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΤΡΙΠΟΛΙ).

11) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Και της ΣΩΤΗΡΙΑΣ = ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ.

12) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Και της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ =  ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ.

13) ΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΖΩΗ Του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Και της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ = ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

14) ΠΑΠΑΔΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

15) ΜΠΕΜΠΟΝΗ ΑΙΜΗΛΙΑ Του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ = ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η επιτυχία των παιδιων της περιφέρειάς μας, είναι αποτέλεσμα επίμονης και επίπονης προσπάθειας ετών και συγχρόνως είναι δικαίωση των αγώνων των οικογένειών τους. Τα ιστολόγιά μας καί πάλι συγχαίρουν  όλους τους υποψηφίους που πέτυχαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πατρίδας μας, και τους ευχόμεθα καλή ακαδημαική σταδιοδρομία και καλή τύχη!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

Ρύθμιση για τους διδύμους αδελφούς στον νόμο δεν υπάρχει και, σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του υπουργείου το απέδωσαν σε αμέλεια. Ενδιαφερόμενοι γονείς απευθύνθηκαν και στον Συνήγορο του Πολίτη, οι υπηρεσίες του οποίου επιφυλάχθηκαν να εξετάσουν το θέμα μετά την 1η Σεπτεμβρίου (λόγω μάλλον των θερινών διακοπών). Σχετική ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας κατέθεσε και ο βουλευτής Πιερίας κ. Κώστας Κουκοδήμος. Η επίλυση του θέματος επείγει, καθώς, κατά τη συνήθη πρακτική, οι επιτυχόντες πρέπει να εγγραφούν στα ΑΕΙ μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Πηγή : http://www.kathimerini.gr 27-8-2011

Σχόλιο προσωπικό του komianos blog: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΟΝΙΟΣ ΔΙΔΥΜΩΝ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΩΔΥΝΟΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Εργασία: ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΙΠΗΣ ,komianos.wordpress.com

31 Αυγούστου, 2011 - Posted by | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ ΦΙΛΩΝ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ 2011, ΕΥΧΕΣ, Uncategorized

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε