Komianos's Blog

Από το Κοπανάκι Μεσσηνίας Πολιτιστικά Δρώμενα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΥΜΩΝΙΑΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ » Η ΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ » Αναδημοσίευση

Ο ΠΙΠΗΣ ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΔΡΥΜΩΝΙΑΤΗ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΔΡΥΜΩΝΙΑΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΔΡΥΜΩΝΙΑΤΗΣ

Ένας υπέροχος ποιητής που ο ο αυτοσεβασμός του του επιτρέπει μια αυθεντικότητα, με ξεχωριστή καθαρότητα έκφρασης. Μια πηγαία και άμεση εξωτερίκευση του μεγαλύτερου μυστηρίου της ανθρώπινης ψυχής. Καλησπέρα καλέ μου φίλε Γιώργο, να είσαι πάντα καλά και να βαστάς ζεστή την παρέα μας με τις ποιητικές σου δημιουργίες. Θα την φιλοξενήσω αυτούσια με τον πρέποντα σεβασμό στο ιστολόγιο μου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!. ΠΙΠΗΣ ΚΟΜΙΑΝΟΣ

·
Η ΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ
Χθες στις 11:59 π.μ. · Αθήνα · Τροποποιήθηκε ·
ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ

Χωρίς να λογαριάζουμε τις προλήψεις, Παρασκευή και 13 του Νοέμβρη ξεκινάμε κάτι που θέλουμε να το πάμε μακριά. Στο σωματείο μας ΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΝΗ θέλουμε να κάνουμε θεσμό τις συναντήσεις ποιητών και φίλων της Ποίησης, κατά τις οποίες θα κουβεντιάζουμε κάθε φορά όλοι μαζί σε κύκλο γύρω από ένα θέμα συναφές με τη θεσπέσια τέχνη.
Αυτή την Παρασκευή, 13 Νοέμβρη ξεκινάμε συζητώντας για την Ποίηση μέσα από την Ποίηση. Πειραματιζόμαστε, χαλαρά μέσα από τις δικές μας κατά κύριο λόγω δημιουργίες και βιώματα για να προσεγγίσουμε το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ. Ένα ερώτημα που απλά τίθεται για να υπάρχει, όχι για ν’ απαντηθεί.
Όσοι βρεθούμε ν‘ αποσπερίσουμε, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε , αφού πρώτα από τις 7 ως τις 8 θα πιούμε τα τσιπουράκια μας στην αίθουσα ΕΛΕΥΣΙΣ και κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία, στην συνέχεια θα κατέβουμε στο θεατράκι μας, την αίθουσα ΥΔΡΑΝΗ και θα καθίσουμε όλοι μαζί σ’ ένα μεγάλο κύκλο, ώστε να βλεπόμαστε όλοι μεταξύ μας. Ανάμεσά μας θα κάθονται εικοσιδυό σύγχρονοι Ποιητές που θα απαγγείλουν Ποιήματά τους για την Ποίηση και θα μας πουν δυο λόγια για το τι τους κάνει να γράφουν, για το πως εννοούν την Ποίηση , για το τι αναζητούν μέσα από την Ποιητική γραφή τους και θα απαντήσουν σε κάθε ερώτηση καθενός από τους παρευρισκόμενους συναφή με το θέμα μας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν επίσης να πουν με λίγα λόγια για το πως εκείνοι εννοούν την Ποίηση και το πως αγγίζονται από αυτήν.
Τον συντονισμό θα έχει ο Ποιητής Νίκος Κασιμάτης (Νικάριος).
Στη συνέχεια, γύρω στις 10, θ’ ανεβούμε πάλι στην αίθουσα ΕΛΕΥΣΙΣ και θα συνεχίσουμε, όσοι θέλουμε, την αποσπερίδα μας με κρασάκι, μεζεδάκι, κουβεντούλα και τραγούδι μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, ελπίζουμε.
Οι ποιητές που σε αυτή την πρώτη μας πιλοτική εκδήλωση θα απαγγείλουν ποιήματά τους ( και που ελπίζουμε πως και άλλοι πολλοί θα μας ακολουθήσουν στις επόμενες βεγγέρες μας) είναι οι παρακάτω:
Γραμματικάκη Μαίρη,
Δρυμωνιάτης Γιώργης
Ευθυμίου Κωνσταντίνα
Ιστικόπουλος Γαβρίλης
Ιωαννάτου Ελένη
Κασιμάτης Νίκος (Νικάριος)
Κούνδουρος Δημήτρης
Λάσκου Σωτηρία
Μάρκος Ηλίας
Μπριλή Μαίρη
Μωρογιάννης Δημήτρης
Νικηφόρου Δημήτρης
Παπαδόπουλος Ελ. Δημήτρης
Περδίκης Νίκος (Λύκος Παραβάτης)
Ποταμίτης Γιώργος
Πυθαράς Χρήστος
Ρουμελιώτου-Δαρσινού Ευαγγελία
Σκληβανιώτης Γιάννης
Σπυρόπουλος Αχιλλέας
Τσιτσιμής Γιάννης
Φίλος Βαγγέλης
Φλώρου Μαρία
Σας περιμένουμε όλους τους φίλους τους δικούς μας και της Ποίησης. Να σας δούμε και να μας δείτε. Να μας ακούσετε και να σας ακούσουμε. Να βρεθούμε!
Ευμολπιδών 9α, Στάση μετρό Κεραμεικός.

12 Νοεμβρίου, 2015 - Posted by | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΔΡΥΜΩΝΙΑΤΗΣ, Uncategorized

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: