Komianos's Blog

Από το Κοπανάκι Μεσσηνίας Πολιτιστικά Δρώμενα.

ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ – ΒΟΜΒΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Χ. Καρακύκλας «Πρόεδρε Βυθιζόμαστε με τον Πέτρο Τατούλη» 

ΔΥΟ επιστολές – «βόμβες», που ανατινάζουν το πολιτικό σκηνικό και αποδομούν ακόμη περισσότερο την υποψηφιότητα Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, απέστειλε ο ιατρός καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Μεσσηνία, Χαράλαμπος Καρακύκλας. Αποδέκτης τους ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης από την 1η μέχρι την 11η Οκτωβρίου.Στην πρώτη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, όπως και στη δεύτερη που δημοσιεύεται αυτούσια, επικρίνει τη στάση Τατούλη και επισημαίνει το πολιτικά οξύμωρο να στηρίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. στο Δήμο Καλαμάτας τον Παν. Νίκα μαζί με τη Ν.Δ., ο συνδυασμός του οποίου στηρίζει για την περιφέρεια τον Δημ. Δράκο, ενώ εμείς στην Καλαμάτα να στηρίζουμε τον υποψήφιο της Ν.Δ. και στην περιφέρεια τον υποψήφιο που έχει «καπελώσει» το ΠΑΣΟΚ.Καταλήγει δε τονίζοντας «οι πολιτικά ερμαφρόδιτες καταστάσεις οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα»

.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στη δεύτερη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, με έκδηλη αγωνία, απευθύνεται προς τον κ. Καρατζαφέρη και του ζητεί «απόσυρση της στήριξης στην ανωτέρω υποψηφιότητα». «Πρόεδρε βυθιζόμαστε», επισημαίνει προς το Γ. Καρατζαφέρη ο Χ. Καρακύκλας, τονίζοντας πως με όσα έχουν συμβεί με τον κ. Τατούλη, κινδυνεύουν το πρεστίζ, η εικόνα και η συνοχή του κόμματος στην Πελοπόννησο! Το «σήμα SOS» που εκπέμπει ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του 2009) τεκμηριώνεται λιτά αλλά ουσιαστικά, με πολιτικά επιχειρήματα. Πρόκειται για μια ενέργεια που αποτελεί τη φανερή έκφραση αντίθεσης ενός σημαίνοντος στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ., για την οποία είχαν ήδη φανεί πρόδρομα σημάδια. Είναι προφανές ότι η κομματική βάση του ΛΑ.Ο.Σ., με την οποία ο πολιτευτής συνομιλεί, «βράζει» από το «καπέλωμα» της υποψηφιότητας Τατούλη εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, καθώς βάφτηκε «βαθύ πράσινο» το χρώμα των ψηφοδελτίων στη Μεσσηνία αλλά και στους άλλους νομούς, όπως και από την προβλεπόμενη αδυναμία να εκλέξει ο ΛΑ.Ο.Σ. έστω και λίγους περιφερειακούς συμβούλους. Αποδίδονται, όμως, και προσωπικές ευθύνες στον κ. Τατούλη, ως αποτέλεσμα της απαξιωτικής για τον ΛΑ.Ο.Σ. συμπεριφοράς του υποψηφίου περιφερειάρχη, καθώς καταγγέλλει ο Χαράλαμπος Καρακύκλας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ Ο Χ. ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ

Στην επιστολή του προς το Γιώργο Καρατζαφέρη, ο Χαράλαμπος Καρακύκλας αναφέρει τα εξής:«Κύριε πρόεδρε,·        μετά το «καπέλωμα» της υποψηφιότητας Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΠΑΣΟΚ, την επιβολή των αντιπεριφερειαρχών και το έντονο χρώμα του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας αλλά και των υπολοίπων νομών με «βαθύ ΠΑΣΟΚ»·        τις μηδενικές πιθανότητες εκλογής των όποιων ολίγων δικών μας υποψηφίων συμβούλων, τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένη την γνωστή κομματική εκλογική ΠΑΣΟΚική πειθαρχία·        τη διάχυτη απογοήτευση των στελεχών, οπαδών και φίλων του ΛΑΟΣ από την απαξιωτική για το κόμμα μας συμπεριφορά Τατούλη·        την απροθυμία αυτών να ψηφίσουν …ΠΑΣΟΚ μέσω Τατούλη και·        το ανεπανόρθωτο κομματικό μας κόστος μετά την ήδη δημιουργηθείσα κατάσταση,το μοναδικό «σωσίβιο» για το prestige, την εικόνα και τη συνοχή του κόμματος στην Πελοπόννησο είναι η απόσυρση της στήριξης στην ανωτέρω υποψηφιότητα.Πρόεδρε βυθιζόμαστε!!!Αποσύρατε την στήριξη από την υποψηφιότητα Τατούλη.Αυτό για το καλό του κόμματος, της παράταξης, της Μεσσηνίας και κυρίως για το καλό της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Τα σχόλια τα δικά μας περισσεύουν….!!!!

10 Νοεμβρίου, 2010 - Posted by | ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ ΦΙΛΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥ, Uncategorized

2 Σχόλια »

  1. Αφού δεν στηρίζει το ΛΑΟΣ Τατούλη, να τον στηρίξω εγώ, Πίπη μου.

    Σχόλιο από kopanakinews | 12 Νοεμβρίου, 2010 | Απάντηση

  2. Φίλε Δημήτρη όπως έχω δηλώσει και σε προηγούμενα άρθρα μου, ο καθε ένας ψηφοφόρος ας ψηφίσει κατά στνείδηση ή βάση των πολιτικών του πεποιθήσεων. Ευχή δε του komianos wordpress. com, είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!! Αν προσωπική σου επιθυμία, λέω ΑΝ!!..Ειναι να στηρίξεις Τατούλη, η απόφαση δική Σου. Το παραπάνω άρθρο το φιλοξένησα, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για δημοσιεύσω την γνώμη του αγαπητού σε όλους μας και συμπαθεστάτου Χαρ. Καρακύκλα, που τιμάει τον τόπο μας για τόσα χρόνια αδιαλλείπτως!! Μου άρεσαν οι τοποθετήσεις του και το σκεπτικό του. Προσωπικά μακρυά από μένα τοποθετήσεις υπέρ Τατούλη ή Δράκου.
    Με εκτίμηση
    ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΙΠΗΣ

    Σχόλιο από komianos | 12 Νοεμβρίου, 2010 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: