Komianos's Blog

Από το Κοπανάκι Μεσσηνίας Πολιτιστικά Δρώμενα.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΟΛΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΜΟΥ Τ’ ΩΧΑ. Εργασία ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΙΠΗΣ, komianos.wordpress.com

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΙΛΙΩΝ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΙΣ (ΧΑΣΙΣ)

Με τις τιμές που έχουν τα οπωροκηπευτικά μας σήμερα μου έλεγε ο φιλαράκος μου Γιώργης, χρόνια γεωργός…μερικοί από εμάς σκέφτηκαν ότι είναι προτιμώτερο να στραφούν σε ποιό “προσοδοφόρες” καλλιέργειες.

Η ποιοτική φήμη του “μπρουσαλιού” και του “μυρωδάτου” Μεσσηνιακού χασίς, είναι γνωστή και περιζήτητη στις Ευρωπαϊκές χώρες πέρα από την εγχώρια κατανάλωση.

Με τις καθημερινές ανακαλύψεις φυτειών και τις κατά τόπους συλλήψεις πολλών χασισοκαλλίεργητών, γίναμε και σε ποσότητα γνωστοί και πρώτοι.

Σε λίγο θα μιλάμε μάλλον για το βαπόρι από Μεσσηνία- και όχι για το βαπόρι απ’ την Περσία…..

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΙΣ (ΧΑΣΙΣΙΑΣ Η ΚΑΝΑΒΟΥΡΙΑΣ). ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ… ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ!!!

Εργασία ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΙΠΗΣ, komianos.wordpress.com

About these ads

Σεπτεμβρίου 21, 2010 - Αναρτήθηκε από τον/την | Uncategorized

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Υποβολή απάντησης

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: